Foto

Clienţi on-line

Avem 12 vizitatori online

CINE SUNTEM


Ma-Block este o societate de origine germana ce se impune prin profesionalism in fabricarea, contructia si vanzarea caselor din lemn, amenajari terase, garaje, foisoare, case de gradina, tamplarie din lemn stratificat, scari si a altor constructii din lemn.
Hala de productie ce se intinde pe o suprafata de aproximativ 3200 m2 este echipata cu o linie tehnologica moderna in domeniul prelucrarii lemnului.
Linia tehnologica cuprinde masini si utilaje cu comanda numerica si echipamente performante de ultima generatie.Misiunea firmei consta in a asigura un confort sporit si a transpune in realitate intr-un timp scurt proiectele locative ale clientilor sai, la parametri calitativi superiori si la preturi promotionale. Totodata actionam pentru crearea unei culturi organizationale in domeniul habitatului ecologic.Ma-Block ofera optional o ampla gama de servicii, de la consiliere urbanistica, de desfasurare a proiectelor, constructie si amplasare in teren, pana la gestionarea de servicii financiare.